Problems clicking on thread & forum sections links? appearing as not clickable?

Discussion in 'The Site' started by Simcut, 25 October 2010.

  1. Simcut

    Simcut BF3 Addict

    1 September 2007
    Hertfordshire, England
    Newcastle & Barnet
    Hey all

    Just wondered if I was the only one that is having problems where the forum sections and thread links are appearing as not clickable? like I hover my mouse over what should be the link but it stays as a cursor instead of changing into the finger & hand icon?

    I'm using Google Chrome, and have restarted Chrome and the problem still persists, any suggestions? :(

    Cheers
     
  2. Tom

    Tom Administratør Staff

    12 December 2001
    Hamburg
    Hmm, everything appears to be fine for me here (Firefox 4 Beta). Maybe it could be related to some sort of (invisible) ad layer like the one Milanista posted [​IMG]?

    Judging by your text, though, even a refresh doesn't fix things? If so, which areas are affected by this? And when did it start happening?

    Tom
     
  3. Hawke

    Hawke ♫ Celery , Celery ♫ Staff

    19 January 2005
    UK
    Chelsea
    No issues here , firefox 3.6
     
  4. Simcut

    Simcut BF3 Addict

    1 September 2007
    Hertfordshire, England
    Newcastle & Barnet
    I reinstalled Google Chrome (non-beta) and it fixed it, meant to post here before now, thanks anyway :)
     
  5. tc811

    tc811 Resident Evo-Web Retard

    9 January 2008
    United States
    Arsenal FC
    I think it happens when a flash ad is loading at the top of the page and an adblocker is present.
     

Share This Page

Welcome to Evo-Web! As a guest you can browse some of our forums. If you want to join in the discussions and get full access please sign up here.