1. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Learn More.

Demo Help Please .

Discussion in 'Pro Evolution Soccer - PC' started by greenmachine, 4 October 2008.

  1. greenmachine

    greenmachine League 1

    5 November 2003
    I installed the demo the other day with the time extender and camera angle fix. I set the games to 15min and the angle on camera to 9.

    Default settings , I player 10 to 15 game and it was fine , ran as it should, once or twice in games I would get a little slow down or speed up the box but other than that the game ran well.

    I came in tonight and my 1st game I played , before it even started I thought did that take longer to load? then when I started the game , I seen it, slow mo from kick off.

    I didn't down load anything my AVG virus scan was clean and everything was as it was yesterday. But only thing time slow mo gameplay.

    I tried No Paging .. still slow mo , I then set virtula memory to 1.5 times my physical memeory on Min and 3 times on Max, and what do you know ! the first game I played the game ran as it should.

    But the 2nd game, it was back to slow mo again ..

    I don't understand it , the game was fine yesterday, 15 games I had and all ran as they should have but today, slow mo.

    I unhooked my moden , still slow mo , I shut off my AVG anti virus . still slow mo..


    Its doing my nut in..


    Please help!


    ps , I did Defrag and reinstalled still the same slow mo.
     

Share This Page

Welcome to Evo-Web! As a guest you can browse some of our forums. If you want to join in the discussions and get full access please sign up here.